Wil je graag op vakantie tijdens je behandeling?

19 juli 2023

Maar helaas is dat niet al mijn cliënten gegund. Sommigen zitten midden in een behandeltraject. Als je iedere week chemo hebt, kun je niet zomaar langer dan een paar dagen weg.

Sommige mensen willen juist heel graag een paar weken naar het strand, weg van die blikken van buren en familie. Anderen moeten er niet aan denken om op vakantie te gaan, in te moeten pakken, te moeten reizen, de kinderen wekenlang te vermaken. Er gebeurt al zoveel! En als er wat misgaat, wat doe je dan?

Ook cliënten in remissie kunnen moeite hebben met het idee op vakantie te gaan. Terwijl hun familie er helemaal klaar voor kan zijn. En vrienden zeggen: “Fijn dat het weer lekker kan!” Nou, jij weet soms wel beter.

Ga jij wel met vakantie? Geniet ervan, ontspan en kom uitgerust weer terug. Maar ik sta ook even extra stil bij hoeveel geluk ik heb dat ik kan, mag en wil.

Wil jij graag op vakantie tijdens je behandeling? Maar weet je niet goed hoe je dat aan moet pakken? Bel of DM me gerust. Ik sta t/m 27 juli voor je klaar.

Home Nieuws & agenda Wil je graag op vakantie tijdens je behandeling?