Tarieven

WORDT DE BEGELEIDING VERGOED DOOR DE ZORGVERZEKERING?

Orthomoleculaire behandelingen vallen onder complementaire zorg. Als vergoedbaar CAT-therapeut ben ik aangesloten bij een beroepsvereniging. Zo kun je na een consult in aanmerking komen voor een vergoeding door de zorgverzekeraar.

Coaching wordt niet standaard door de verzekering vergoed. Raadpleeg hiervoor je polisvoorwaarden.

Werkgevers en het UWV hebben mogelijkheden voor een tegemoetkoming in de kosten. Het is zinvol om dit na te vragen.

 • Ik behandel onder prestatiecode 24000 Orthomoleculaire therapie
 • Mijn praktijk is ingeschreven onder KvK-nummer 81506678.
 • BTW ID 174249366BO2 
 • Mijn BIG-registratienummer als verpleegkundige is 99017129830.
 • Mijn praktijk is aangesloten bij de beroepsorganisatie van het Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT).
 • Ik ben aangesloten bij GAT (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten), een onafhankelijke klachten- en geschillencommissie. Rijks-erkend en volledig onafhankelijk.
 • Ik ben als coach aangesloten bij de SOS-CoachClub, een onderdeel van Shit or Shine voor vrouwen met kanker of in remissie.

Gratis kennismaking

Om elkaar te leren kennen, te kijken of het klikt en meer van mij te horen over mijn aanpak en werkwijze, kunnen we een gratis kennismakingsgeprek inplannen. Ik luister naar jouw klachten en wensen en op basis daarvan vertel ik je wat ik voor je kan betekenen. Vaak kan ik meteen al wat tips en adviezen geven waar je direct mee aan de slag kunt.

Dit gesprek duurt maximaal een half uur en is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Gratis kennismaking inplannen

Gesprekken

Samen maken we een plan. We kijken naar de dingen waar je tegenaan loopt, waar je moeite mee hebt, wat beter kan en hoe het met je lichamelijke en mentale gesteldheid gaat. Misschien wil je vooral je ei kwijt, misschien wil je heel gericht aan de slag met een strak stappenplan, misschien wil je vooral weten hoe het met lichamelijke zaken staat waar je reguliere zorgtraject niet naar kijkt, zoals je darmen, bijvoorbeeld.

Mijn benadering is vriendelijk en persoonlijk, maar ook eerlijk en no nonsense. Ik zet mijn kennis en ervaring graag voor jou in. Er zijn verschillende testen die we kunnen doen (bijvoorbeeld voor je darmflora). We bespreken de uitslagen en kijken gaandeweg naar nodige aanpassingen.

Een traject bij mij duurt net zo lang als je me nodig hebt. Een vervolggesprek duurt 45 minuten tot 1 uur. De kosten zijn € 60,- per gesprek. (eventuele bloedtesten of supplementen op aanvraag)

Gesprek inplannen

 

Vragen & antwoorden

 • Hebben we een afspraak maar komt er iets tussen?
  Kan gebeuren, maar laat het me zo snel mogelijk weten! Afspraken die binnen 48 uur worden afgezegd moet ik helaas voor 50% in rekening brengen.
 • Heb ik een verwijzing nodig van een arts?
  Nee, een verwijzing is niet nodig. Orthomoleculaire behandelingen vallen onder complementaire zorg. Check bij je zorgverzekering of de kosten worden vergoed!
 • Is aanvullend onderzoek zoals bloed-, speeksel- en ontlastingsonderzoek altijd nodig?
  Nee, dit is niet altijd nodig. Ik zal je adviseren en aangeven als ik denk dat het nuttig kan zijn, maar je beslist zelf.
 • Ik ben onder behandeling bij een arts. Kan ik dat wel combineren met deze begeleiding?
  Zeker! Ik zal altijd afstemmen met je behandelend arts, zoals over het gebruik van supplementen en uitslagen.

Home Tarieven